Hesabım
    Prime Video Dizisi The Peripheral'dan Yeni Klip

    Westworld'ün yaratıcılarının imzasını taşıyan The Peripheral, 21 Ekim'de Amazon Prime Video'da.

    Prime Video

    Amazon Prime Video'nun yeni bilim kurgu dizi The Peripheral'dan özel bir klip yayınlandı. William Gibson'ın aynı adlı çok satan romanından uyarlanan dizinin yapımcılığını Amazon Studios, Warner Bros Television ve Kilter Films ile birlikte yapıyor. The Peripheral'ın baş yapımcıları arasında yaratıcı ve showrunner Scott B. Smith (A Simple Plan), yönetmen Vincenzo Natali (In the Tall Grass), Greg Plageman (Person of Interest), Jonathan Nolan, Lisa Joy (Westworld), Athena Wickham (Westworld) ve Steven Hoban (In the Tall Grass) yer alıyor.

    Amerika'nın ücra bir köşesinde yaşayan Flynne Fisher adlı bir kadının sanal gerçeklik oyunu oynarken, kendisini geleceğin Londra'sında bulması sonrasında yaşananları konu alan The Peripheral 2032 yılında başlıyor ve geleceğin Londra'sındaki tarih ise 2099.

    "The Peripheral"ın başrolünü Chloë Grace Moretz üstlenirken, oyuncu kadrosunda ayrıca Jack Reynor, Gary Carr, Eli Goree, Louis Herthum, JJ Feild, T’Nia Miller, Charlotte Riley, Alexandra Billings, Adelind Horan, Alex Hernandez, Katie Leung, Julian Moore-Cook, Melinda Page Hamilton, Chris Coy ve Austin Rising gibi isimler yer alıyor.

    The Peripheral'ın ilk iki bölümü 21 Ekim'de Amazon Prime Video'da yayında olacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top