Hesabım
    David Tennant'lı Doctor Who Özel Bölümünden İlk Tanıtım Yayınlandı!

    Tennant diziye 14. Doktor olarak dönüyor!

    BBC

    "Doctor Who"nun 60. yıl özel bölümlerinden ilk tanıtım videosu yayınlandı. David Tennant ve Catherine Tate'in geri döndüğü 3 özel bölüm, 2023 sonbaharında izleyiciyle buluşacak.

    Son üç sezonda, doktorun 13. rejenerasyonu olarak izleyiciyle buluşan Jodie Whittaker, dün yayınlanan son bölümüyle role veda etti. Gelecek sezonlarda Doctor rolünü üstlenecek olan Ncuti Gatwa ve dizinin yeni kötüsü Neil Patrick Harris de bu kısa tanıtım klibinde yer alıyor. Gatwa'nın ilk sezonunun 2024 yılında yayınlanması bekleniyor.

    Jodie Whittaker'ın karaktere vedası, geleneksel bir biçimde rejenerasyon geçirdiği ve rolü sıradaki Doctor Who oyuncusuna devrettiği bir sahne ile oldu. Ancak 13. Doctor kendisini değişimin kollarına bıraktığında gördüğümüz isim Ncuti Gatwa değil, David Tennnat'tı!

    BBC, Tennant'ın 10. doktor değil 14. doktor olarak geri döneceğini, Gatwa'nın ise 15. rejenerasyon olacağını doğruladı. Dizinin 2005 - 2009 arasında yayınlanan ilk dört sezonunun baş yazarı olan ve 60. yıl özel bölümleriyle birlikte dizinin sorumluluğunu yeniden ele alan Russel T. Davies, Tennant'ın geri dönüşüyle ilgili şu ifadelerde bulundu:

    "David Tennant'ın ortaya çıkmasının bir şok olduğunu düşündüyseniz, yolda çok daha fazla sürprizimiz var! Ncuti'nin 15. Doktoruna giden yol gizem, korku, robotlar, kuklalar, tehlike ve eğlenceyle dolu! Ve bunlar harika Donna Noble'ın dönüşüyle ​​nasıl bağlantılı? Nasıl, ne, neden? Size spekülasyon yapmanız için bir yıl veriyoruz ve sonra kıyamet kopuyor."

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top