Hesabım
    "Succession" 4. Sezondan İlk Teaser!

    HBO'nun sevilen dizisi "Succession" 4. sezonuyla 2023 ilkbaharında geri dönecek.

    HBO'nun Jesse Armstrong tarafından yaratılan 13 Emmy ödüllü sevilen dizisi "Succession"ın 4. sezonundan ilk teaser fragman yayınlandı. Yeni sezon 2023 yılının ilkbahar aylarında ekranlara gelecek.

    Logan Roy'un, medya devi Waystar Royco şirketinin Lukas Matsson'a satışını onayladığı 3. sezon finalini takip edecek olan yeni bölümlerde Brian Cox, Mathew Macfadyen, Kieran Culkin, Sarah Snook, Jeremy Strong, Alan Ruck, Nicholas Braun rollerine geri dönüyorlar.

    Dördüncü sezon için paylaşılan resmi özet, şirketin potansiyel satışın aile arasında topyekûn bir savaşa yol açacağının ipuçlarını veriyor: "Bu satış olasılığı, anlaşma tamamlandığında hayatlarının nasıl olacağı konusunda endişe eden Roy'lar arasında varoluşsal kaygıyı ve ailevi bölünmeyi kışkırtır. Aile, kültürel ve politik ağırlıklarının ciddi şekilde azaltıldığı bir geleceği değerlendirirken bir güç mücadelesi başlar. "

    Aile üyeleri arasındaki gerginliği yansıtan fragmanda, kararlarını ve bunların etkilerini düşünen Logan "Yapmaya çalıştığım her şeyde insanlar bana karşı çıkıyor" diyor. Roy ailesinin diğer üyeleri ve müttefikleri Logan'ın kararlarının sonuçlarıyla uğraşırken çizilen savaş çizgilerini açıkça görüyoruz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top