Hesabım
    "House of the Dragon" Sezon Finali Rekor Kırdı

    Dizinin sezon finali yayın tarihinden önce sızmasına rağmen HBO'nun en çok izlenen ikinci final bölümü oldu.

    HBO

    "House of the Dragon" dizisinin sezon finali, HBO'da yayınlanmasından iki gün önce sızdırılmış olmasına rağmen, yayın saatinde 9.3 milyon kişi tarafından izlendi.

    The Black Queen adlı 10. bölüm böylece " Game of Thrones" dizisinin final bölümünden sonra HBO'nun en çok izlenen final bölümü oldu. 2019'un Mayıs ayında yayınlanan "Game of Thrones" finali, yayın saatinde 19.8 milyon kişi tarafından izlenerek HBO ya da benzeri başka bir platform için kırılması pek kolay olmayan bir rekora imza atmıştı.

    "House of the Dragon" sezon finalinin, NBC'nin çok izlenen spor programı Sunday Night Football ve Amerikan Beyzbol Ligi Şampiyonası serisinin son maçıyla rekabet ettiğini de unutmamak gerek. Bu durumda dizinin 9.3 milyon seyirci tarafından izlenmiş olması göründüğünden daha büyük bir başarıyı işaret ediyor.

    Ancak ilginç bir şekilde, sezon finali bölümü tüm sezondaki en yüksek izlenme oranına sahip değil. HBO'nun paylaştığı verilere göre, dizinin en çok izleyici çeken bölümü The Rogue Prince adlı 2. bölüm oldu. Bu bölüm toplamda 10.2 milyon izleyiciyi HBO ekranlarına bağladı.

    "House of the Dragon" tüm bölümleri ve orijinal yayın saati dışındaki izlenmeleriyle birlikte ABD'de ortalama 29 milyon izleyiciye ulaştı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top