Hesabım
    Amazon'un "The Rings of Power" Yaratıcılarını Görevden Alacağı İddia Edildi!

    İddialara göre, önümüzdeki sezonlarda J.D. Payne ve Patrick McKay yalnızca yazar kadrosunda görev yapacak ve dizinin başına daha deneyimli isimler getirilecek.

    Amazon Prime Video

    Amazon Prime Video'nun "The Rings of Power" dizisinin sekiz bölümlük ilk sezonu birçok eleştirinin gölgesinde sona erdi. Bir söylentiye göre, Prime Video yetkilileri diziye yönelen eleştirilerin ve problemlerin farkında. Bu nedenle, ikinci sezonun çekimleri başlamış olmasına rağmen, diziyi yeniden şekillendirmek üzere çalışmalara başladılar.

    Bu iddia, ünlü film eleştirmeni ve Film Threat'in kurucusu Chris Gore tarafından, "Midnight’s Edge in the Morning" adlı Youtube programında ortaya atıldı. Dizinin ilk sezon finalini tartışırken, sunucu Andre Einherjar, Gore'a sektördeki meslektaşlarının dizi hakkında neler konuştuğunu sordu. Gore, dizinin yaratıcılarının söylediklerinin aksine, "The Rings of Power"ın herkesi etkilemediğini belirtti.

    Eleştirmene göre, dizinin ilk sezonundan memnun kalmayanlar yalnızca sektördeki isimler değil; dizinin insanlar üzerindeki etkisi genel olarak o kadar kötü ki Amazon 2. sezonda işleri yoluna koymayı ciddi olarak planlıyor. "Amazon'la bağlantısı olan birinden duyduğuma göre, diziyi etkin bir şekilde revize edecekler" diyen Gore, dizinin yaratıcıları J.D. Payne ve Patrick McKay'in, halka açık bir şekilde tamamen kovulmasalar da, rollerinin çok azaltılacağını belirtti. Gore'un tahminine göre, ikili yazar ekibinde kalmaya devam edecek ama Amazon dizinin başına showrunner olarak daha deneyimli isimleri getirecek.

    Bu durum, her ne kadar halka karşı her şeyin yolunda gittiğini söylese de Amazon'un sorunların farkında olduğunu gösteriyor. Gore, şirketin üst düzey yöneticilerinin harekete geçmesinin üç temel nedeni olduğunu öne sürdü. "Bence şovun kalitesi bir numaralı şey, izleyiciler 'neden hala bunu izliyorum, bu uyku getirici' diyorlar" diyen Gore, ikinci önemli nedenin hayran kitlesinin tamamen yok sayılması olduğunu söyledi.

    Eleştimene göre üçüncü nedense, dizinin HBO'nun "House of the Dragon" dizisiyle olan rekabeti. İki dizi aynı dönemde yayınlanmasına rağmen, 10 bölüm süren "House of the Dragon" daha erken başladı ve daha geç bitti. Böylece izleyicilerin aklında daha uzun süre kalarak, iki dizinin kıyasında baskın konuma geçti.

    Gore'un spekülasyonunun kesin olarak onaylanması veya reddedilmesi uzun zaman alabilir. Ama dizinin hayranlar üzerinde bıraktığı kötü etki, Amazon'un diziye ayırdığı 1 milyar doları haklı çıkarmayı umuyorsa bir şeyler yapması gerektiğini açıkça ortaya koyuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top