Hesabım
    Emilia Clarke'ın "Secret Invasion"daki Rolü Ortaya Çıktı

    Marvel, Emilia Clarke'ın "Secret Invasion"da kimi oynadığını yanlışlıkla açıkladı

    Marvel Studios'un merakla beklenen gerilim dizisi "Secret Invasion"ın heyecan verici fragmanının yayınlanmasından bu yana stüdyo dizinin ayrıntıları hakkında ketum davranıyor. Marvel'in yaklaşmakta olan projeleri hakkında mümkün olduğunca az açıklama yapmasına alışkınız, ancak özellikle bir karakter hakkında sessiz kalmaları, hayran spekülasyonlarını körükledi.

    "Game of Thrones" yıldızı Emilia Clarke'ın dizide hangi karaktere hayat vereceği büyük bir sır olarak saklanıyordu. Ancak paylaşılan bir gif, Clarke'ın rolünü açığa çıkardı. Marvel Studios tarafından gif sitesi Tenor'a yapılan küçük bir ekleme, Marvel Sinematik Evreni'le ilgili her şeyi yakından takip eden hayranların gözünden kaçmadı. Emilia Clarke'ın "It's the beginning" sözlerine yer veren gif Abigail Brand başlığıyla etiketlenmişti.

    Clarke'ın karakterinin Abigail Brand olma olasılığının altını çizen bir şey, Nick Fury, Maria Hill gibi zaten aşina olduğumuz diğer karakterlerin giflerinin de karakter isimleriyle etiketlenmiş olması. Peki kim bu Abigail Brand?

    Marvel çizgi romanlarında Abigail Brand, S.H.I.E.L.D.'a bağlı istihbarat teşkilatı S.W.O.R.D.'un komutanıdır. S.W.O.R.D. "WandaVision" ile birlikte Marvel Sinematik Evreni'ne dahil oldu. Bu teşkilatın en önemli görevi, Dünya'yı, dünya dışı tehditlere karşı korumaktır.

    En popüler Marvel hikayelerinden biri olan "Secret Invasion"da Skrulların form değiştirerek dünyaya sızmasının ardından onları durdurmak için verilen mücadele anlatılıyor. Eğer dizi, çizgi romanları yansıtırsa, Abigail'in yarı uzaylı olması Nick Fury'nin Skrull tehdidini ortaya çıkarmasına yardım edebilir.

    "Secret Invasion", Marvel'in en iyi dizilerinden biri olmaya hazırlanıyor, ve kesinlikle en çok beklenen Marvel yapımlarından biri. Yayınlanan fragman gerilim ve paranoya dolu bir ortam sunuyor. Nick Fury rolündeki Samuel L. Jackson ve Maria Hill rolündeki Cobbie Smulders'in yanı sıra, James Rhodes karakteriyle Don Cheadle ve Everett K. Ross karakteriyle Martin Freeman da dizide yer alacak.

    Marvel Sinematik Evreni'ne "Secret Invasion" ile adım atacak oyuncular arasındaysa Olivia Colman, Christopher McDonald, Carmen Ejogo, Kingsley Ben-Adir ve Killian Scott yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top