Hesabım
    Disney+'ın Yerli Dizisi "Ben Gri"nin Fragmanı Yayınlandı

    "Ben Gri" 16 Kasım'da Disney+'ta başlıyor!

    Disney+'ın merakla beklenen yerli dizisi "Ben Gri"den ilk uzun fragman paylaşıldı. Başrolünü Timuçin Esen'in üstlendiği suç ve gerilim dizisi, Disney+'ın "Kaçış" ve "Dünyayla Benim Aramda"dan sonra izleyiciye sunacağı üçüncü orijinal yapım olacak.

    Disney+'a şimdi abone olmak için tıklayın...

    Hikayesi Banu Kiremitçi Bozkurt'a ait olan "Ben Gri"nin senaryosu OGM yazım grubu tarafından yazıldı. Yapımcılığını OGM Pictures'ın, yönetmenliğini Yağmur Taylan ile Durul Taylan’ın üstlendiği dizide Timuçin Esen'e Ebru Özkan eşlik ederken, oyuncu kadrosunda Alican Yücesoy, Buçe Buse Kahraman, İlayda Akdoğan, Mücahit Koçak, Onur Bilge, Selin Kahraman gibi genç ve usta isimler bir araya geliyor.

    Suç, gizem ve psikolojik gerilim türündeki dizi, başarılı ve saygın bir avukat olan Fuat’ın hayatının, kızının başına gelen olayla değişmesini konu alıyor. Dizi Fuat’ın, kızının yaşadığı olayın intikamını almak isterken telefonuna gelen esrarengiz mesajlarla beraber, kendi içindeki karanlıkla yüzleşmesini ve kendi adaletini sağlama çabasını seyirciye aktaracak. "Ben Gri" toplamda sekiz bölüm sürecek. Dizinin devam sezonlarının olup olmayacağı ise belli değil.

    "Ben Gri" 16 Kasım'dan itibaren Disney+'ta!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top