Hesabım
    Sevilen Dizi "Severance"ın Kadrosu 2. Sezonda Genişliyor

    Ben Stiller'ın yönettiği gizemli diziye yıldız isimler katıldı.

    Beyazperde

    İlk sezonuyla büyük ses getiren Apple TV+ dizisi "Severance"ın ikinci sezon çekimleri başladı. Yönetmenliğini Ben Stiller'ın üstlendiği dizi gizemli ve sürükleyici konusunun yanı sıra başarılı performanslarıyla izleyicilerden geçer not aldı. Ayrıca toplam 14 kategoride Emmy ödülüne aday gösterilerek 2 kategoride ödül kazandı.

    Başrolünü Adam Scott'ın üstlendiği "Severance"a ikinci sezonunda bir dizi yeni isim ekleniyor. "Game of Thrones" ve "Sandman" yıldızı Gwendoline Christie; "Fringe", "Elementary" gibi dizilerin yanı sıra Yüzüklerin Efendisi serisinde de rol alan John Noble; "Arrested Development" yıldızı Alia Shawkat, Bob Balaban (The French Dispatch), Robby Benson (Beauty and The Beast), Stefano Carannante ve Ólafur Darri Ólafsson (True Detective) yeni sezonda izleyici karşısına çıkacak.

    Dan Erickson tarafından yaratılan dizinin yeni sezonunda ayrıca John Turturro, Christopher Walken, Zach Cherry, Britt Lower, Patricia Arquette, Dichen Lachman, Jen Tullock, Tramell Tillman ve Michael Chernus gibi ilk sezonda rol alan oyuncular da rollerine geri dönecekler. Ben Stiller'in yine yönetmen koltuğunda olduğu ve çekimleri devam eden ikinci sezonun yayın tarihi ise henüz belli değil.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top