Hesabım
    Amazon'un Polisiye Gerilim Dizisi "Three Pines"a İlk Bakış!

    Başrolü üstlenen Alfred Molina, küçük bir kasabada işlenen cinayetleri araştırıyor.

    Amazon Prime Video, yaklaşan suç drama dizisi "Three Pines"ın ilk fragmanını yayınladı. Bir Quebec kasabasında geçen hikayenin başrolünü üstlenen Alfred Molina (Spider-Man 2, Frida), dedektif Armand Gamache karakterine hayat veriyor.

    Dizi, çok satan yazar Louise Penny'nin Dedektif Armand Gamache karakterine odaklanan romanlarından uyarlandı. Baş yazar olarak Emilia di Girolamo (Law and Order: UK) ve Catherine Tregenna (Torchwood) tarafından yazılan dizinin yapımcılığını John Griffin üstleniyor.

    Fragmanda, güpegündüz öldürülen bir kadının cinayetini araştırmak için küçük kasabaya gelen Dedektif Gamache, kadının etrafı insanlarla çevrili olduğu halde kimsenin olaya tanık olmadığını fark ediyor. Dedektif, dışarıdaki hoş havanın ardında, kasaba sakinlerin birbirlerine karşı sessiz bir tiksinti beslediğini çabucak keşfetmeye başlar - ama sakladıkları tek şey bu değildir...

    Diziye adını veren Three Pines (Üç Çam) kasabalıların "enerjisinin kötü olduğuna inandığı" bir sığınaktır. Soruşturma, bu bölgedeki kayıp kızların vakaları da dahil olmak üzere uzun süredir gömülü olan sırları ve acıları açığa çıkarmaya başlar.

    Molina'nın yanı sıra Rossif Sutherland, Joe Cobden gibi isimlerin de rol aldığı dizi 2 Aralık'ta Prime Video'da!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top