Hesabım
    Distopik Netflix Dizisi "Sıcak Kafa"nın Fragmanı Yayınlandı

    "Sıcak Kafa" 2 Aralık'ta Netflix'te...

    Netflix, distopik macera türündeki yeni dizisi "Sıcak Kafa"nın fragmanını yayınladı. Afşin Kum'un aynı adlı romanından uyarlanan dizi Mert Baykal'ın yaratıcılığında ekrana geliyor. İletişim yoluyla zihinden zihine bulaşarak yayılan bir salgını konu alan sekiz bölümlük dizinin yapımcılığını ise Timur Savcı üstleniyor.

    "Sıcak Kafa" ilginç konusuyla olduğu kadar görkemli oyuncu kadrosuyla da dikkat çekiyor. Dizide Osman SonantŞevket ÇoruhHazal SubaşıTilbe SaranKubilay TunçerÖzgür Emre YıldırımGonca VuslateriZerrin SümerYetkin DikincilerHakan GerçekErdem AkakçeBarış YıldızArda AnaratFurkan KalabalıkŞebnem HassanisoughiCüneyt Uzunlar ve Haluk Bilginer gibi isimler rol alıyor.. 

    Dizinin konusu kısaca şöyle: Konuşmayla bulaşan ve “abuklama” adı verilen bir tür delilik salgınının alt üst ettiği dünyada, bu hastalıktan gizemli bir şekilde kurtulmuş tek kişi, eski bir dilbilimci olan Murat Siyavuş’tur (Osman Sonant). Herkesten gizlediği bu durumun fark edildiğini ve arandığını öğrenen Murat, saklandığı kurtarılmış bölgeden kaçmak ve yangınlar içindeki İstanbul'un gizemli dehlizlerinde hastalığın ona mirası olan “sıcak kafa”sının sırrının peşine düşmek zorunda kalır.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top