Hesabım
    Carrie-Anne Moss, Star Wars Dizisi "The Acolyte"ın Kadrosuna Katıldı

    Disney+'ta yayınlanacak dizinin çekimleri başladı.

    Beyazperde

    Bir süredir Disney+'ta yayınlanan "Andor", The Book of Boba Fett", "The Mandalorian" gibi dizilerle genişleyen Star Wars evrenine yeni bir dizi daha geliyor.

    Çekimleri geçtiğimiz günlerde başlayan "The Acolyte", izleyicileri Yüksek Cumhuriyet döneminin son günlerinde, gölgeli sırlar ve ortaya çıkan karanlık güçler galaksisine götürecek ve gizem - gerilim yüklü bir hikaye anlatacak. "Russian Doll" dizisinin yaratıcısı Leslye Headland'ın imzasını taşıyan dizinin oyuncu kadrosuna en son katılan isim, Matrix serisinin yıldızı Carrie-Anne Moss oldu.

    Dizinin başrolünü Amandla Stenberg üstleniyor. İlk çıkışını "Açlık Oyunları" filmideki Rue karakteriyle yapan genç oyuncu "Sleepy Hallow", "Dear Evan Hansen", "Bodies Bodies Bodies" gibi yapımlarda rol aldı. "The Acolyte"ın oyuncu kadrosunda ayrıca Dafne Keen (Logan), Jodie Turner-Smith (After Yang), Dean-Charles Chapman (Game of Thrones), Lee Jung-jae (Squid Game), Rebecca Henderson (Inventing Anna), Manny Jacinto (The Good Place) yer alıyor.

    Lucasfilm’in Başkanı Kathleen Kennedy, Collider ile gerçekleştirdiği bir röportajda "The Acolyte" dizisinin seyirci tarafından iyi karşılanması durumunda bir sürü yeni kapı açabileceğini belirtmişti. Zengin oyuncu kadrosu ve kkaranlık hikayesiyle son zamanlardaki Star Wars yapımlarının en dikkat çekeni olan "The Acolyte"ın yayın tarihi henüz belli değil.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top