Hesabım
    Disney "Indiana Jones" Dizisi İçin Çalışmaya Başladı!

    Disney+'ta yayınlanacak "Indiana Jones" dizisi geliştirme aşamasında.

    Lucasfilm

    Disney, dijital platformu Disney+'ta yayınlanmak üzere bir "Indiana Jones" projesi geliştiriyor. Variety'nin duyurduğuna göre, Disney ve Lucasfilm, yazarlarla gerçekleştirdiği genel toplantılarda ikonik arkeoloğun dünyasında geçen bir dizinin potansiyelini gündeme getiriyor, ancak projeyi yazacak isim henüz belli değil. Dolayısıyla şimdilik, dizi hakkında net bir bilgi de yok.

    Geliştirme aşamasındaki "Indiana Jones" dizisinin, 1990'ların başındaki "The Young Indiana Jones Chronicles" gibi bir prequel mi, mevcut bir karaktere odaklanan bir spin-off mu, gelecek beşinci filmle bağlantılı bir çalışma mı yoksa tamamen yeni karakterlere odaklanan bir yeniden başlatma mı olacağı şimdilik belirsiz. Harrison Ford, "Indiana Jones 5"ten sonra karakteri oynamayı bırakacağını açıklamıştı. Disney belli ki seriyi sürdürmenin potansiyel yollarını arıyor.

    James Mangold'un (Logan, Asfaltın Kralları) yönettiği ve yıllar sonra ikonik role geri dönen Harrison Ford'a Phoebe Waller-Bridge, Mads Mikkelsen, Antonio Banderas, Toby Jones, Boyd Holbrook gibi isimlerin eşlik ettiği "Indiana Jones 5" 30 Haziran 2023'te vizyona girecek. Filmin konusu henüz açıklanmadı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top