Hesabım
    “True Detective: Night Country"nin Çekimleri Başladı

    Sevilen suç dizisinin 4. sezonunda başrolde Jodie Foster var.

    Beyazperde

    HBO'nun beğenilen suç antoloji dizisinin dördüncü sezonu "True Detective: Night Country"nin çekimleri İzlanda'da resmen başladı. HBO, haberi ilk bölümün ilk sahnesinin senaryosunu paylaşarak duyurdu.

    Dizi, uzun kış gecesinde Alaska'nın küçük Ennis kasabasında, Tsalal Arktik Araştırma İstasyonunda çalışan sekiz adamın hiçbir açıklama yapmadan ortadan kaybolmasıyla başlayan olayları anlatacak.

    Yıldız isimlerle dolu bir kadroya sahip olan dördüncü sezonda başrolü iki Oscar'lı oyuncu Jodie Foster üstleniyor. Foster'ın hayat verdiği Dedektif Liz Danvers ve Kali Reis tarafından canlandırılan partneri Evangeline Navarro, sırra kadem basan adamların arkasındaki gizemi araştırırken, kendi geçmişlerindeki sırlarla da yüzleşmek sozunda kalacaklar.

    "True Detective: Night Country"nin oyuncu kadrosunda ayrıca John Hawkes, Christopher Eccleston, Fiona Shaw, Finn Bennett, Anna Lambe, Aka Niviâna, Isabella Star Lablanc ve Joel D. Montgrand yer alıyor.

    Issa Lopez'in yazdığı, tüm bölümlerinin yönetmenliğini ve baş yapımcılığını üstlendiği dizinin yapımcıları arasında Jodie Foster ve dizinin ilk sezonunda başrolü üstlenen Matthew McConaughey ile Woody Harrelson da var.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top