Hesabım
    Helen Mirren ve Harrison Ford'lu "1923"ten İlk Teaser!

    "Yellowstone" prequel'i "1923" dizisinden ilk fragman yayınlandı.

    Paramount+, başrollerini Harrison Ford ve Helen Mirren'in paylaştığı Taylor Sheridan imzalı "1923"ün ilk teaser fragmanını yayınladı. Sınırlı dizi, Kevin Costner başrollü "Yellowstone"da görülen modern dönemden farklı olarak, Dutton ailesinin bir önceki neslini anlatacak.

    "1923", her biri sekiz bölümden oluşan iki sezon boyunca yayınlanacak ve 20. yüzyılın başlarındaki Batı'yı keşfederken; pandemilerin, tarihi kuraklığın, yasak döneminin ve Büyük Buhran'ın, Dutton'ların ev dediği sınırı rahatsız ettiği bir dönemi izleyiciye aktaracak.

    Ana dizi " Yellowstone" ve diğer prequel dizisi "1883" arasında geçen yapımda Harrison Ford, "1883"te Tim McGraw'ın canlandırdığı karakterin kardeşi Jacob Dutton'a hayat verecek. Helen Mirren ise Jacob'ın eşi Cara rolüyle izleyicikarşsına çıkacak. Dizide ayrıca Brandon Sklenar, Darren Mann, Michelle Randolph, James Badge Dale, Marley Shelton, Brian Geraghty, Aminah Nieves, Julia Schlaepfer and Jerome Flynn gibi isimler rol alıyor.

    İlk teaser, dün gece "Yellowstone"un beşinci sezon lansmanının bir parçası olarak gösterildi. Bu dizilerin yanı sıra "6666" adlı günümüzün Teksas'ında geçen üçüncü bir spin-off da geliştirme aşamasında.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top