Hesabım
    Al Pacino'lu "Hunters" İçin Final Kararı

    Dizinin Ocak'ta yayınlanacak 2. sezonuyla final yapacağı açıklandı.

    Amazon Studios

    Amazon Prime Video'nun "Hunters" dizisi için final kararı çıktı. David Weil tarafından yaratılan ve yapımcılığı "Get Out", "Us", "Nope" gibi filmlerin yönetmeni Jordan Peele tarafından üstlenilen dizinin yaklaşan ikinci sezonu, aynı zamanda final sezonu olacak.

    Al Pacino'nun yanı sıra Logan Lerman, Jerrika Hinton, Josh Radnor, Kate Mulvany, Tiffany Boone, Greg Austin, Louis Ozawa, Carol Kane, Saul Rubinek, Dylan Baker ve Lena Olin gibi isimlerin rol aldığı "Hunters" ilk sezonunda New York'ta yaşayan Nazi avcılarının hikayesini anlattı.

    1977'de, "The Hunters" (Avcılar) olarak bilinen bu dağınık grup, yüzlerce yüksek rütbeli Nazi’nin toplumun arasına karıştığını ve fark edilmeden yaşadığını keşfeder. Nazilerin ABD’de Fourth Reich’ı kurma planları yaptığını öğrenen ekip vakit kaybetmeden harekete geçer ve bu kanlı planı durdurmak için zorlu bir mücadeleye atılır.

    "Hunters"ın ikinci sezonunda kadroya Alman oyuncu Udo Kier, Jennifer Jason Leigh, Emily Rudd ve Tommy Martinez katıldı. 13 Ocak'tan itibaren Prime Video'da yayınlanacak olan bu sezon, Udo Kier'in canlandırdığı Adolf Hitler'i dünya çapında arama ve yok etme çabalarına odaklanacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top