Hesabım
    "Big Little Lies"ın 3. Sezonu Gelecek mi?

    Zoe Kravitz dizinin devam edip etmeyeceğini açıkladı.

    HBO

    HBO'nun “Big Little Lies” dizisi, dizinin oyuncu kadrosundan Zoe Kravitz'e göre, muhtemelen üçüncü sezonda geri dönmeyecek.

    Liane Moriarty'nin romanından uyarlanan dizinin beğenilen ilk sezonu 2017'de HBO'da yayınlandı ve büyük bir sansasyon yarattı. Aslında sınırlı bir dizi olarak planlanmıştı ancak ilk sezonun çok beğenilmesinin ardından, yenilenme kararı alındı. Böylece "Big Little Lies" 2019'da daha az beğenilen ama yine de oldukça sağlam ikinci sezonuyla geri döndü.

    Kaliforniya, Monterey'de bir cinayet soruşturmasına karışan bir grup kadını konu alan dizide Kravitz'le birlikte Nicole Kidman, Reese Witherspoon, Laura Dern, Shailene Woodley, Adam Scott, Santiago Cabrera, Merrin Dungey ve Meryl Streep gibi yıldız isimler rol aldı.

    HBO, dizinin geleceği hakkında henüz resmi bir açıklama yapmadı, ancak Kravitz bu hafta bir GQ video röportajında, dizinin muhtemelen geri dönmeyeceğini açıkladı: "[Geri döneceğini] sanmıyorum. 3. Sezonu yapmaktan çok bahsettik. İnanılmaz yönetmenimiz Jean-Marc Vallee maalesef geçen yıl aramızdan ayrıldı ve bu çok üzücü. Ve onsuz devam etmeyi hayal edemiyorum. O, bu şov için gerçekten vizyonerdi. Yani maalesef bitti."

    8 dalda Emmy kazanan dizinin yönetmeni Jean-Marc Vallee, geçtiğimiz yıl, 58 yaşındayken hayatını kaybetmişti.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top