Hesabım
    Sony ve Amazon'dan Yeni Spider-Man Dizisi Geliyor!

    Sony'nin Spider-Man Evreni "Silk: Spider-Society" dizisi ile genişlemeye devam edecek.

    .

    Amazon, film ve dizi hakları Sony Pictures'ta olan Marvel karakterlerine dayanan çok sayıda live-action dizi yapmak için bir anlaşma imzaladı. Bu kapsamdaki ilk dizi, “The Walking Dead” dizisinin baş yazarı Angela Kang ile “Spider-Man: Into the Spider-Verse” yapımcıları Phil Lord ve Christopher Miller tarafından geliştirilen “Silk: Spider Society” olacak.

    "Silk: Spider Society" ilk olarak Amerika'da MGM+'nın doğrusal kanalında ve ardından Prime Video'da küresel bir lansmanla çıkış yapacak. Dizi, Dan Slott ve Humberto Ramos tarafından Marvel Comics için yaratılan karakterlere dayanıyor. Ana karakter Cindy Moon, Peter Parker'ı ısıran örümceğin aynısı tarafından ısırılan Koreli-Amerikalı bir kadındır ve hapisten kaçıp kayıp ailesini ararken, "Silk" (İpek) olarak bilinen bir süper kahramana dönüşür.

    Angela Kang, Amazon ile imzaladığı çok yıllık genel televizyon anlaşmasının bir parçası olarak “Silk”te showrunner ve baş yapımcı olarak görev yapacak. Kang, Lord ve Miller, eski Sony patronu Amy Pascal ile birlikte yönetici yapımcılığı üstlenecek. Dizinin başrolünde ve oyuncu kadrosunda hangi isimlerin yer alacağı, çekimlerin ne zaman başlayacağı ve yayın tarihi gibi bilgiler henüz bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top