Hesabım
    Charlie Cox Yeni Dizisi "Treason" İçin Ajan Oldu

    Casusluk temalı mini dizi 26 Aralık'ta Netflix'te yayınlanacak.

    Netflix

    Netflix, başrolünü "Daredevil" yıldızı Charlie Cox'un oynadığı mini casus gerilim dizisi "Treason"dan ilk resmi posteri ve fotoğrafları yayınladı.

    Cox dizide, MI6 tarafından eğitilmiş ve yetiştirilmiş bir ajan olan Adam Lawrence'ı canlandırıyor. Oturmuş bir kariyeri olan Lawrence'ın hayatı, karışık bir geçmişi paylaştığı Rusajan Kara (Olga Kurylenko) yeniden karşısında çıktığında alt üst olur. Bundan sonra Lawrence'ın herkesi ve her şeyi sorgulaması gerekecektir.

    Netflix

    Kara, Adam Lawrence ve eşi Maddy (Oona Chaplin) arasında bir ilişki üçgeni doğar. Birbirlerinin sırlarını ifşa etmeye çalışan, siyasi ve diplomatik ilişkilerde yol alırken, kişisel hayatlarına ve en çok sevdikleri insanlara bağlı kalan bu üç kişiyi zor günler bekler...

    Steven Spielberg imzalı "Bridge of Spies" filminin senaristi Matt Charman'ın yapımcılığını üstlendiği "Treason"ın yönetmen koltuğunda "The Witcher", "The Sandman" gibi dizilerde yönetmenlik yapan Louise Hooper var.

    Netflix

    "Treason"ın oyuncu kadrosunda ayrıca, geçtiğimiz yıl "Belfast" filmindeki performansıyla En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu kategorisinde Oscar adayı olan Ciaran Hinds de yer alıyor.

    Netflix

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top