Hesabım
    İstediğiniz Bölümden Başlayabilirsiniz: "Kaleidoscope"

    Netflix'in yeni soygun dizisinde bölümler sıralı değil!

    Netflix

    Televizyon izleme şeklimizi değiştirdikten ve Black Mirror filmi "Bandersnatch" ile hikaye anlatımının doğasını alt üst ettikten sonra Netflix, 2023'e oyunu değiştirebilecek başka bir izleme deneyimiyle başlayacak.

    Yılın ilk gününde yayınlanacak olan sekiz bölümlük soygun dizisi "Kaleidoscope" (eski adıyla Jigsaw), doğrusal olmayan bir bölüm yapısı sunuyor. Yani diziyi izlemeye istediğiniz bölümden başlayabilir ve istediğiniz bölümden devam edebilirsiniz.

    Netflix, bunun nasıl başarılacağına ışık tutmak için, oyuncu kadrosunun ve ekibin "Kaleidoscope"un yapboz benzeri doğası hakkında konuştuğu bir fragman ve ilk bakış tanıtımı hazırladı. Bununla birlikte, her bir bölümün nasıl oynandığına dair ayrıntılar, muhtemelen izleyicileri diziyi kontrol etmeye daha meraklı hale getirmek için hala gizli tutuluyor.

    Başrollerini Giancarlo Esposito ve Tati Gabrielle'in üstlendiği dizi, bir banka soygunu hikayesini anlatacak. Geleneksel olarak, doğrusal bir zaman çizgisinde ilerleyen bölümleri olmayacağı için, her bölümün kendi içinde bir noktaya kadar bağımsız olacağını tahmin edebiliriz. Dolayısıyla dizinin merak unsurlarının bölüm sonlarına değil, bölümlerin içine yedirilmiş bir şekilde karşımıza çıkması olası.

    Diğer yandan bölümlerin birbirlerine bağlandığı noktaları seyircinin kolayca takip etmesini sağlamak ve yapbozun parçalarını kafasında birleştirmesini kolaylaştırmak için yeterince açık ipuçları da olacaktır. Bu farklı anlatım tarzının nasıl bir deneyim yaşatacağını görmek için şimdilik yapabileceğimiz tek şey 1 Ocak 2023'ü beklemek...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top