Hesabım
    "Sıcak Kafa"nın Etkileyici Dünyasıyla Tanışmaya Hazır Mısınız?

    Netflix "Sıcak Kafa" dizisinin fragmanını yayınladı.

    Netflix, büyük merak uyandıran yeni dizisi "Sıcak Kafa"nın fragmanı ve görsellerini paylaştı. Başarılı oyuncu kadrosunu apokaliptik bir dünyada buluşturan "Sıcak Kafa", 2 Aralık’ta tüm dünya ile aynı anda Netflix’te!

    Netflix

    Afşin Kum’un aynı adlı romanından uyarlanan ve iletişim yoluyla zihinden zihine bulaşarak yayılan bir salgını konu alan dizi, Mert Baykal'ın yaratıcılığında ekrana geliyor. Sekiz bölümden oluşan ve distopik macera türündeki hikâyenin yapımcılığını ise Timur Savcı üstleniyor.

    Netflix

    "Sıcak Kafa"nın oyuncu kadrosunda Osman SonantŞevket ÇoruhHazal SubaşıTilbe SaranKubilay TunçerÖzgür Emre YıldırımGonca VuslateriZerrin SümerYetkin DikincilerHakan GerçekErdem AkakçeBarış YıldızArda AnaratFurkan KalabalıkŞebnem HassanisoughiCüneyt Uzunlar ve Haluk Bilginer gibi yıldız isimler yer alıyor. Dizinin senaryosu ise Mert Baykal, Zafer Külünk, Gökhan Şeker ve Müjgan Ferhan Şensoy'un imzasını taşıyor.

    Netflix

    "Sıcak Kafa"nın konusu kısaca şöyle: Konuşmayla bulaşan ve “abuklama” adı verilen bir tür delilik salgınının alt üst ettiği dünyada, bu hastalıktan gizemli bir şekilde kurtulmuş tek kişi, eski bir dilbilimci olan Murat Siyavuş’tur. Herkesten gizlediği bu durumun fark edildiğini ve arandığını öğrenen Murat, saklandığı kurtarılmış bölgeden kaçmak ve yangınlar içindeki İstanbul'un gizemli dehlizlerinde hastalığın ona mirası olan “sıcak kafa”sının sırrının peşine düşmek zorunda kalır.

    Netflix

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top