Hesabım
    Marvel'ın "Echo" Dizisi "Daredevil: Born Again" İçin Başlangıç Olacak

    Vincent D'Onofrio, Echo'daki olayların Daredevil Born Again'e bağlanacağını doğruladı.

    Disney

    Aktör Vincent D'Onofrio, Marvel'ın yakında çıkacak olan "Echo" dizisinin "Daredevil: Born Again" için bir öncül niteliğinde olacağını doğruladı. Salt Lake FanX etkinliğinde konuşan oyuncu "Özellikle son bölümler çok yoğun, oldukça önemli şeyler olacak ve tabii ki bunlar bizi Born Again'e götürecek" dedi.

    D'Onofrio, Netflix'in "Daredevil" dizisinin üç sezonunda Kingpin karakterini canlandırdı ve ardından sağır çete lideri Maya Lopez'in (Alaqua Cox) de yer aldığı "Hawkeye" dizisinde karakterin bir versiyonuna hayat verdi. Tıpkı "Hawkeye" dizisinin "Echo" için bir başlangıç oluşturması gibi, gelecek yıl yayınlanacak "Echo" da 2024'ün sonlarında çıkacak olan "Daredevil: Born Again" için bir başlangıç oluşturacak.

    Bu yılın başlarında D'Onofrio'nun Kingpin ve Charlie Cox'un Daredevil olarak "Echo" ile geri döneceğine dair haberler çıkmıştı. O zamandan beri, Cox'un dizinin üç bölümünde ve D'Onofrio'nun dört bölümünde görüneceğini öne süren daha spekülatif haberler de ortaya çıktı, ancak iki karakerin diziye ne oranda dahil olacağı henüz kesin olarak bilinmiyor. Ayrıca Krysten Ritter'ın özel dedektif Jessica Jones rolünü yeniden canlandıracağı bir cameo ile diziye dahil olabileceği de konuşuluyor.

    "Echo"da, New York City'deki acımasız davranışlarının sonuçlarıyla memleketinde yüzleşen Maya'yı yeniden ziyaret edecek. Maya şimdi geçmişiyle yüzleşmeli, Kızılderili kökleriyle yeniden bağlantı kurmalı ve ilerlemeyi umuyorsa, ailenin ne anlama geldiğini benimsemelidir. Dizinin çekimleri Ağustos ayında sona erdi ve 2023 yazında Disney+'ta yayınlanacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top