Hesabım
    "Wednesday" 2. Sezonda Addams Ailesine Ağırlık Verecek

    Dizinin yaratıcıları 2. sezon planları hakkında konuştu.

    Netflix

    Netflix'in "The Addams Family" spin-off'u olan "Wednesday" dizisi eleştirmenlerden ve izleyicilerden geçer not aldı. Ana karakter Wednesday Addams'ı canlandıran Jenna Ortega'nın performansı kadar, yönetmen koltuğundaki Tim Burton da büyük beğeni topladı.

    "Wednesday" henüz resmi olarak 2. sezon onayını almadı ama ilk sezonun başarısının ardından, dizinin gelecek sezonlarında hikayenin nasıl devam edeceği, izleyicilerin neler bekleyebileceği şimdiden konuşulmaya başlandı.

    Dizinin yaratıcıları Alfred Gough ve Miles Millar, TV Line ile gerçekleştirdikleri röportajda, Netflix'in ikinci sezona yeşil ışık yakması durumunda neler yapmayı planladıklarını anlattılar. Addams ailesinin Wednesday dışındaki üyelerini çok az gösterebildiklerini dile getiren ikili, olası devam sezonunda bu karakterleri derinleştirmek istediklerini belirttiler:

    "Bu karakterleri sadece yüzeysel olarak gösterebildik ve oyuncular bu rollerde harikaydı. Catherine (Zeta-Jones) ikonik bir Morticia oldu. Wednesday ve Morticia arasındaki ilişki de dizi için çok önemli ve Wednesday'in aile dışında kendi yolunu çizmeye çalıştığı fikri önemli. İkinci bir sezon onayı alacaksak, aileyi kesinlikle birkaç bölümde öne çıkarmak istiyoruz."

    Dizide Wednesday'in annesi Morticia Addams rolünde Catherine Zeta-Jones, babası Gomez Addams rolünde Luis Guzman rol aldı. Ayrıca Isaac Ordonez Wednesday'in kardeşine, Fred Armisen ise Fester Amca karakterine hayat verdi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top