Hesabım
    Harrison Ford ve Helen Mirren Başrollü "1923"ün Fragmanı Yayınlandı

    Dizi "Yellowstone" evreninde geçiyor.

    Başrolünü Kevin Costner'ın üstlendiği, Paramount+'ta yayınlanan sevilen Western dizisi "Yellowstone"un hikaye evreni yeni bir diziyle genişliyor. Yine Taylor Sheridan'ın imzasını taşıyan "1923" dizisi, Dutton ailesinin bir önceki neslini anlatacak.

    "1923"ün başrollerini usta oyuncular Harrison Ford ve Helen Mirren üstleniyor. Kronolojik olarak, ana dizi " Yellowstone" ve diğer prequel dizisi "1883" arasındaki zamanı anlatacak olan yapımda Harrison Ford, "1883" dizisinde Tim McGraw'ın canlandırdığı karakterin kardeşi Jacob Dutton'a hayat verecek.

    Dizide ayrıca Brandon Sklenar, Darren Mann, Michelle Randolph, James Badge Dale, Marley Shelton, Brian Geraghty, Aminah Nieves, Julia Schlaepfer and Jerome Flynn gibi isimler rol alıyor.

    Sekizer bölümlük 2 sezon halinde yayınlanacak "1923"te Duttonların, 1920'lerin sıkıntılarıyla yani hastalıklar, tarihi kuraklık, yasak dönemi ve Büyük Buhran ile mücadelesi izleyiciye aktarılacak. Dizi 18 Aralık 2022 tarihinden itibaren Paramount+'ta haftalık olarak yayınlanacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top