Hesabım
    Scarlett Johansson Amazon Dizisi "Just Cause"da Başrolde!

    Ünlü yıldız ilk kez bir televizyon dizisinde başrolde yer alacak.

    Beyazperde

    Scarlett Johansson, ilk kez bir televizyon dizisinde başrolü üstlenmeye ve aynı zamanda kariyerinin ilk rollerinden birini yeniden ziyaret etmeye hazırlanıyor. Amazon Prime Video'nun "Just Cause" dizisinde ana karaktere hayat verecek olan yıldız oyuncu, daha önce bu hikayenin film versiyonunda da rol almıştı.

    John Katzenbach imzalı 1992 tarihli romanından uyarlanan "Just Cause" adlı gerilim dizisi Christy Hall tarafından yazılacak. Aynı roman, 1995 yılında sinemaya uyarlanmıştı ve başrolü Sean Connery üstlenmişti. O zamanlar henüz 11 yaşında olan Scarlett Johansson ilk filmlerinden biri olan "Just Cause"da Connery'nin kızını canlandırmıştı.

    Warner Bros.

    "Just Cause"un dizi versiyonu, bir idam mahkumunun son günlerini haber yapmakla görevlendirilen ve mahkumun masumiyet iddialarına inanmaya başlayan Florida gazetesi muhabiri Madison "Madi" Cowart'ı merkezine alacak. Johansson'ın canlandıracağı bu karakter, kitabın ana karakteri olan gazeteci Matt Cowart'ın güncellenmiş bir versiyonu olarak karşımıza çıkacak.

    Dizinin yapımcılığını Warner Bros. TV ve Johansson'ın These Pictures adlı yapım şirketi birlikte üstleniyor. Senarist Christy Hall ve Scarlett Johansson, "Just Cause" dizisinde yürütücü yapımcılık da yapacaklar.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top