Hesabım
    "Chocolat" Diziye Uyarlanıyor

    Juliette Binoche ve Johnny Depp'in rol aldığı film dizi oluyor.

    Miramax

    Juliette Binoche, Johnny Depp, Judi Dench, Carrie Ann-Moss ve Alfred Molina gibi isimlerin rol aldığı 2000 tarihli "Chocolat" filmi bir televizyon dizisine uyarlanıyor.

    Joanne Harris tarafından kaleme alınan kitaplardan uyarlanan film, Lasse Hallstrom tarafından yönetildi ve hem gişede hem de eleştirel açıdan başarıya ulaştı. BAFTA, SAG, Altın Küre gibi birçok prestijli ödülde çeşitli kategorilerde adaylık elde eden "Chocolat", Oscar'larda da En İyi Film, En İyi Kadın Oyuncu (Binoche) dahil olmak üzere toplam 5 kategoride aday gösterildi.

    Atlantique Productions ve Miramax TV'nin birlikte geliştireceği yeni, Fransızca dizi uyarlaması kitapların ve filmin hikayesini genişletecek ve hikayeyi günümüz Fransa'sına kaydıracak. Hikaye, filmde de olduğu gibi, küçük bir kasabaya yerleşen ve ortalığı sarsan bir kadın ve küçük kızının etrafında dönecek.

    Küçük ve değişime kapalı kasabada sevimli bir çikolata dükkanı açan kadın, kasabalıya şimdiye kadar yaşamadığı hazları tatma imkanı verecek ancak bir yandan da kasaba halkını bu değişikliği benimsemesi için ikna etme zorluğuyla mücadele edecek.

    Şimdilik yalnızca geliştirme aşamasında olan dizinin yaratıcı kadrolarında ya da oyuncu kadrosunda hangi isimlerin yer alacağı bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top