Hesabım
    "Wednesday" Netflix'te Rekor Kırdı!

    Tim Burton imzalı dizi, platformun en yüksek izlenme oranı ile açılış yapan dizisi oldu.

    Netflix

    Netflix ve Tim Burton'ın daha önce hem live-action hem de animasyon olarak sinemaya uyarlanan Addams Ailesi'nin tuhaf kızı Wednesday'e odaklanan yeni dizisi izlenme rekoru kırdı.

    "Wednesday" sekiz bölümden oluşan ilk sezonuyla geçtiğimiz çarşamba günü platformdaki yerini aldı ve ilk haftasında en çok izlenen İngilizce dizi oldu. 21-27 Kasım haftasında toplamda 341 milyon saat izlenen dizi küresel olarak en çok izlenen diziler listesinde ilk sırada.

    "Wednesday" rekoru eline almadan önce, Netflix'in ilk haftasında en çok izlenen İngilizce dizisi "Stranger Things"in dördüncü sezonuydu ve 335.01 milyon saat toplam izlenmeye ulaşmıştı. "Stranger Things"in bu izlenme oranı ilk yedi gün üzerinden değerlendirilmişti, "Wednesday"inki ise sadece beş günlük bir rakam ve dizinin başarısını daha önemli kılıyor.

    Küresel listede en çok izlenen dizi olmasının yanı sıra "Wednesday", Netflix'in faaliyette olduğu 93 ülkenin 83'ünde de haftanın en çok izlenen dizisi oldu. Bşarolünü Jenna Ortega'nın üstlendiği dizi, oyunculuk performansları, kendine has mizahı veTtim Burton'ın yönetmenliğiyle büyük beğeni topladı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top