Hesabım
    "Rise of Empires: Ottoman"ın 2. Sezonundan Yeni Fragman!

    II. Mehmed, Vlad Drakula’ya karşı. "Rise of Empires: Ottoman" 2. sezonuyla 29 Aralık’ta sadece Netflix’te!

    Netflix, "Rise of Empires: Ottoman"ın ikinci sezonundan yeni bir fragman yayınlandı. Fatih Sultan Mehmet'in "Kazıklı Voyvoda" olarak da bilinen Vlad Drakula'yla olan mücadelesini anlatacak yeni sezon 29 Aralık'ta yayınlanacak.

    2020 yılının Ocak ayında yayınlanan ilk sezonuyla II. Mehmet'in 13 yaşında tahta çıkmasının ardından destansı yükselişini, Konstantinopolis'i fethederek "Fatih" unvanını almasını ve 15. yüzyılda Osmanlı İmparatorluğu'nun en önemli hükümdarlarından biri haline gelmesi anlatan belgesel dizide, görkemli sahnelerinin yanı sıra, Türkiye'den ve dünyadan tarihçilerin röportajlarına da yer verilmişti. Dizinin senaryosu ise Prof. Dr. Celal Şengör ve Dr. Emrah Safa Gürkan danışmanlığında kaleme alındı.

    Cem Yiğit Üzümoğlu'nun Fatih Sultan Mehmet'e hayat verdiği, Tuba Büyüküstün, Selim Bayraktar, Birkan Sokullu, Osman Sonant, Tolga Tekin, Ushan Çakır ve Damla Sönmez gibi isimlerin rol aldığı dizinin 6 bölümden oluşacak olan 2. sezonunda yönetmen koltuğunda yine Emre Şahin var. Yapımcılığı ise Karga Seven Pictures ve STX Entertainment üstleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top