Hesabım
    "Harry ve Meghan"dan İlk Fragman!

    Netflix, Prens Harry ve eşi Meghan Markle'ın bilinmeyenlerini anlatan belgesel diziden ilk fragmanı yayınlandı.

    Netflix, Prens Harry ve eşi Meghan Markle'ın, diğer bir deyişle Sussex Dükü ve Düşesi'nin bilinmeyenlerini anlatan yeni belgesel dizisi "Harry ve Meghan"dan ilk fragmanı paylaştı.

    Uzun zamandır beklenen diziden yayınlanan bir dakikalık ilk tanıtımda, ikilinin hayatının farklı anlarına ışık tutan siyah beyaz fotoğraflar ve kısaca belgeseli yapma nedenleri yer alıyor. "Neden bu belgesli yapmak istediniz?" sorusuna "Kapılı kapılar ardında yaşananları kimse göremez" diye cevap veren Prens Harry, "Ailemi korumak için her şeyi yapmalıydım" ifadesinde de bulunuyor.

    Netflix "Harry ve Meghan"da Kraliyet ailesindeki resmi görevlerinden çekilen ve Kanada'ya yerleşerek sansasyonlara neden olan çiftin büyük dikkat çeken aşk hikayelerinin diğer yüzünü anlatacaklarını belirtiyor. Resmi tanıtımda "Altı bölümden oluşan dizi, flörtlerinin ilk dönemlerinin gizli günlerini ve monarşideki tam zamanlı rollerinden geri adım atmak zorunda hissetmelerine neden olan zorlukları araştırıyor." ifadeleri yer alıyor.

    Yönetmenliğini Emmy ödüllü ve iki kez Oscar adayı Liz Garbus'un üstlendiği dizinin yapımcılığını Story Sydicate Productions ile birlikte çiftin Archwell Productions yapım şirketi üstleniyor. Yayın tarihi henüz resmi olarak açıklanmadı ancak "Harry ve Meghan"ın Aralık ayında izleyiciyle buluşacağı tahmin ediliyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top