Hesabım
    Tell Me Lies 2. Sezon Olacak mı?

    Disney+'ta yayınlanan entrikalı gençlik dizisi Tell me Lies'ın 2. sezonu hakkında..

    Hulu

    Anlaşılan Tell Me Lies'taki Stephen'ın manipülatif taktikleri devam edecek. İlk sezonu Disney+'ta yayınlananan, Meaghan Oppenheimer imzalı Hulu dizisi Tell Me Lies, platformdan 2. sezon onayını aldı.

    Carola Lovering'in kitabından uyarlanan Tell Me Lies, 2007'de bir üniversite partisinde tanışan, Lucy Albright (Grace Van Patten) ve Stephen DeMarco'nun (Jackson White), toksik ilişkilerini merkeze alıyor. İlk sezonda sekiz yıla yayılan gelgitli hikaye, Stephen'ın Lucy'yi bir partide bir anda terk edip eski sevgilisine dönmesinin üzerine, ikilinin 2015'te bir nişanda yeniden karşılaşmalarına kadar uzanıyordu.

    Meaghan Oppenheimer daha önce dizi hakkında şu açıklamayı yapmıştı; "İzleyicinin Stephen'a olduğu kadar Lucy'ye de tepkili olmalarını görmek gerçekten çok ilginçti. Şahsen Lucy'nin Stephen gibi doğal bir manipülatif olduğunu düşünmüyorum, ama bence böyle bir ilişki içindeyken olan şey, davranışların birbirine sirayet etmeye başlaması ve aldığın kadar vermeye başlaman. Sonunda, karşınızdaki kişinin kullandığı hayatta kalma araçlarını öğrenmeye başlıyorsunuz.”

    Oppenheimer ayrıca 2. sezon hakkında; "1. sezon finalinin ardından, daha birçok ayrılık, birçok yeniden bir araya gelme ve yeniden ayrılma sahneleri göreceğiz. Tüm bunları izlemek bence eğlenceli olacak." dedi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top