Hesabım
    "The Boys" 4. Sezonda Hughie'nin Ailesi Bir Araya Geliyor

    Simon Pegg'in geri döneceği 4. sezonda diziye yeni isimler katılıyor.

    .

    "The Boys" 4. sezon, Jack Quaid'in canlandırdığı Hughie Campbell için büyük bir aile birleşmesine dönüyor. Prime Video, Hughie'nin babası Hugh Campbell Sr. olarak Simon Pegg'in geri döneceğini duyurdu. Ayrıca Rosemarie Dewitt, Hughie'nin ölüdüğünü sandığı annesi olarak yeni sezonda kadroya dahil oluyor.

    Eric Kripke'nin kanlı süper kahraman serisinin yeni sezonunda oyuncu kadrosuna ayrıca Supernatural'dan Rob Benedict ve Animal Kingdom'dan Elliot Knight da katılıyor, ancak bu ikilinin hangi rolleri üstleneceği şimdilik belli değil.

    Daha önce açıklandığı üzere, 4. sezonda izleyeceğimiz yeni oyunculardan biri de Jeffrey Dean Morgan olacak. Ayrıca Valorie Curry ve Susan Heyward da yeni süper kahramanlar Firecracker ve Sister Sage olarak ekibe katılıyor. Muhteşem kostümleri dışında rolleri hakkında pek fazla bilgi olmamasına rağmen, ikilinin 3. ezonun şok edici olaylarından sonra Seven'daki boşlukları doldurmak için devreye girmesi muhtemel görünüyor.

    "The Boys"un 3. sezonunda Ryan'ın (Cameron Crovetti) Homelander (Antony Starr) ile yakınlaştığını görmüştük. Crovetti'nin 4. sezonda ana oyuncu kadrosuna dahil olması, Ryan'ın hikayede daha büyük bir rol üstleneceğini gösteriyor ve Homelander ile olan ilişkilerini düşündüğümüzde bu endişe verici.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top