Hesabım
    "Alice in Borderland" 2. Sezon Fragmanı Yayınlandı

    Netflix, manga uyarlaması dizinin 2. sezon fragmanını yayınladı.

    Netflix, Japonya yapımı, hayatta kalma temalı drama dizisi "Alice in Borderland"ın ikinci sezonundan tam fragmanı yayınlandı. Sevilen dizi 2. sezonuyla 22 Aralık'ta geri dönecek.

    Yeni sezonda Arisu (Kento Yamazaki) ve Usagi (Tao Tsuchiya) gerçek dünyaya dönmek için Borderland'in gizemlerini çözmeye çalışacaklar ve bu gizemleri çözmenin anahtarı olduğuna inandıkları bir yerde müttefikler, düşmanlar ve tüm oyunların arkasındaki deha ile tanışacaklar. Diğer yandan Arisu ve diğerlerinin, ilk sezonu aşan bir ölçekte ve zorlukta oyunlarla karşı karşıya geldiğini göreceğiz. Jack, Queen ve King kartlarını toplayıp gerçek dünyaya dönebilecekler mi?

    Haro Asa imzalı popüler bir mangadan uyarlanan "Alice in Borderland"in ilk sezonu pandemi döneminde yayınlanmış ve Japonya, Singapore, Hong Kong, Tayvan, Tayland, Vietnam, başta olmak üzere Almanya, Fransa, Portekiz gibi Avrupa ülkelerinin de dahil olduğu 70 ülkede en çok izlenen ilk 10 dizi arasında girmeyi başarmıştı. Dizinin popülaritesi Netflix'in 2. sezona yeşil ışık yakmasıyla sonuçlandı.

    "Alice in Borderland" 2. Sezon 22 Aralık'ta Netflix'te!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top