Hesabım
    "Dahmer"den Yeni Rekor!

    "Canavar: Jeffrey Dahmer’ın Hikâyesi" Netflix'te 1 milyon saatten fazla izlendi.

    .

    Ryan Murphy'nin büyük ses getiren seri katil dizisi "Dahmer - Canavar: Jeffrey Dahmer'in Hikayesi" başarısını katlamaya devam ediyor. Yayınlandığı günden bu yana Netflix'in en çok izlenenler listelerine hakim olan dizi, bir kilometre taşını daha geçerek toplam 1 milyar saatlik izlenme sayısına ulaştı.

    "Dahmer" şu anda Netflix tarihinde 60 gün içinde bu hedefi aşan üç diziden biri. Bu başarıyı paylaşan diğer diziler ise küresel bir hite dönüşen Güney Kore dizisi "Squid Game" ve "Stranger Things"in 4. sezonu.

    Evan Peters liderliğindeki on bölümlük "Dahmer", Netflix'in Küresel Top 10 listesinde tam yedi hafta kalarak 92 ülkede de en çok izlenenler listesine girdi. Ayrıca Netflix'in tüm zamanların en popüler ikinci İngilizce dizisi olarak yerini koruyor.

    Dizi gerçek bir seri katili konu almasıyla, özellikle kurbanların ailelerinden, olayı gün yüzüne çıkaran gazeticiden ve Jeffrey Dahmer'in babasından tepki almıştı. Netflix ise büyük bir popülarite kazanan dizinin devamı niteliğinde yeni projeler için Ryan Murphy ile çalışmaya devam edecek. "Canavar" başlığı altında yayınlanacak diziler farklı seri katillere odaklanacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top