Hesabım
    Kıvanç Tatlıtuğ'un Yeni Partneri Serenay Sarıkaya Oldu!

    Sopranos uyarlaması "Aile"de Özge Özpirinççi'nin yerine Serenay Sarıkaya geldi.

    Beyazperde

    Başrolünü Kıvaç Tatlıtuğ'un üstleneceği "The Sopranos" uyarlaması "Aile" dizisinde oyuncu değişkliği yaşandı. Geçtiğimiz ay, dizide Kıvaç Tatlıtuğ'a Özge Özpirinçci'nin eşlik edeceği açıklanmıştı ancak Özpirinççi bilinmeyen bir nedenle kadro dışı kaldı. Birsen Altuntaş'ın haberine göre dizinin yeni oyuncusu Serenay Sarıkaya oldu.

    Kıvanç Tatlıtuğ ve Özge Özpirinçci, Netflix'te yayınlanan ve "Into the Night" dizisinin spin-off'u olan "Yakamoz S-245"te başrolleri paylaşmışlardı. Özge Özpirinçci'nin "Aile" dizisinden ayrılış nedeni bilinmiyor ama kararın yapımcı Kerem Çatay'dan geldiği ve Özpirinçci'nin bu haber üzerine büyük bir şaşkınlık yaşadığı konuşuluyor.

    Ay Yapım çatısı altından çıkacak olan "Aile" dizisinde Kıvanç Tatlıtuğ, kalabalık bir aileye sahip olan ve Volta adlı bir gece kulübü işleten Volkan karakterine hayat verecek. Artık Serenay Sarıkaya'nın olan rol ise psikolog Devin karakteri. Devin, hikayede Volkan'ın ailesini tedavi etme görevini üstleniyor. Kadroda ayrıca Canan Ergüder, Yurdaer Okur, Emel Göksu, Yüsra Geyik, Nizam Namidar, Umutcan Ütebay ve Muharrem Türkseven gibi isimler var.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top