Hesabım
    Charlie Cox'un Yeni Dizisi "Treason"dan İlk Fragman!

    Casusluk temalı mini dizi 26 Aralık'ta Netflix'te!

    Netflix, beş bölümlük yeni casusluk - gerilim dizisi "Treason" için ilk resmi fragmanını yayınladı. Dizinin başrolünü "Daredevil" yıldızı Charlie Cox üstleniyor.

    MI6 tarafından eğitilmiş ve yetiştirilmiş bir ajan olan Adam Lawrence'ın (Charlie Cox) oturmuş bir kariyeri ve eşi Maddy (Oona Chaplin) ile güzel bir evliliği vardır. Ancak, geçmişinden bir kadın, Rusajan Kara (Olga Kurylenko) yeniden karşısında çıktığında hayatı alt üst olur. Bundan sonra Lawrence'ın herkesi ve her şeyi sorgulaması gerekecektir.

    Kara, Adam Lawrence ve Maddy arasında filizlenenir. Birbirlerinin sırlarını ifşa etmeye çalışan, siyasi ve diplomatik ilişkilerde yol alırken, kişisel hayatlarına ve en çok sevdikleri insanlara bağlı kalan bu üç kişiyi zor günler bekler...

    Dizinin oyuncu kadrosunda, geçtiğimiz yıl "Belfast" filmindeki performansıyla En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu kategorisinde Oscar adayı olan Ciaran Hinds, Brian Law, Joe Macaulay ve Adam James de yer alıyor.

    "Treason"ın yapımcılığını "Bridge of Spies" (Spielberg) filminin senaristi Matt Charman üstleniyor. Yönetmen koltuğunda "The Witcher", "The Sandman" gibi dizilerde yönetmenlik yapan Louise Hooper var.

    "Treason" 26 Ocak'ta Netflix'te!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top