Hesabım
    Yellowjackets 2. Sezon Ne Zaman Başlayacak?

    The Yellowjackets yeni sezon yakında geliyor!

    Showtime

    Yellowjackets 2023'te geri dönüyor. Showtime bugün, Emmy adayı dizinin geri dönüş tarihini açıkladı. Dizi ikinci sezonuyla 24 Mart Cuma günü Showtime aboneleri için, 26 Mart Pazar günü de esas yayınına başlayacak.

    Dizi yeni sezonda da iki farklı zaman çizelgesini takip etmeye devam edecek; biri 90'ların ortasında, diğeri günümüzde. Geçmişte, bir lise futbol takımının kızları bir uçak kazasından sağ kurtulur ve ormanda mahsur kalırlar; şu anda, hayatta kalanlar normal bir yetişkin hayatı yaşamaya çalışırken, yıllar önce ormanda ne olduğunu asla gerçekten açıklamazlar.

    Oyuncu kadrosunda Melanie Lynskey, Juliette Lewis, Christina Ricci ve Tawny Cypress 'ın yer aldığı Yellowjackets'in yeni sezonuna Lauren Ambrose ve Simone Kessel katılacak. Ayrıca Elijah Wood da konuk oyunculardan.

    Popüler dizinin ilk sezonu tam yedi Emmy adaylığı aldı ve platformlarda haftalık ortalama 5 milyondan fazla izleyiciyle Showtime tarihinde en çok izlenen ikinci dizi oldu. Dizi ülkemizde BeinConnect'te yayınlanıyor.

    Yellowjackets
    Yellowjackets
    Vizyon tarihi 2021-11-14 | Dak.
    Diziler : Yellowjackets
    beraberinde Melanie Lynskey, Tawny Cypress, Sophie Nélisse

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top