Hesabım
    Ayak İşleri 3. Sezon Ne Zaman Yayınlanacak?

    GAİN'in sevilen komedisi Ayak İşleri 3. sezonuyla yeni yılda geri döniyor.

    GAİN

    Son dönemin en çok izlenen komedi dizileri arasında gösterilen GAİN Orijinal yapımı “Ayak İşleri”, yeni sezonuyla seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Çekimleri dokuz ayrı lokasyonda, oldukça iddialı bir prodüksiyonla gerçekleştirilen dizi, bu sezon yer yer şok eden rejisi, Hollywood’u kıskandıracak aksiyon sahneleri, gizem ve macera dozunun yükseldiği senaryosu ile yine çok konuşulacak.

    Ayak İşleri Üçüncü Sezon İçin Sete Girdi

    Başrollerini Çağlar Çorumlu ve Güven Murat Akpınar’ın canlandırdığı Vedat ile Evren’in kahkahalar attıran mükemmel “uyumu” seyirciyi yine tam kalbinden “vurmaya” geliyor. Dizinin 3. sezonu 1 Ocak 2023'de yayında olacak.

    İki sezondur her bölüm sürpriz isimleri konuk oyuncu olarak ağırlayan Ayak İşleri’nde gelenek bu sezon da bozulmuyor ve birbirinden başarılı oyuncular Ayak İşleri hikâyesine renk katmaya devam ediyor. Berkay Ateş, Selin Yeninci, Çağdaş Onur Öztürk, Şenay Gürler, Taner Barlas, Alp Öyken, Kamil Güler, Esra Kızıldoğan ve Cihan Talay gibi çok sevilen oyuncularla şenlenecek aksiyon ve kahkaha dolu 3. sezon için geri sayım başladı!

    GAİN

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    • Ayak İşleri Üçüncü Sezon İçin Sete Girdi
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top