Hesabım
    Kit Harington "Jon Snow" Dizisi Hakkında Konuştu

    Dizi, Game of Thrones sezon finalinde yaşanan olayları takip edecek.

    HBO

    Kit Harington geçtğimiz hafta sonu Los Angeles'taki Game of Thrones kongresine katıldı ve kendisine kaçınılmaz olarak, merakla beklenen Jon Snow dizisi hakkında sorular soruldu. Harington, dizinin gelişimi hakkında fazla bir şey söyleyemese de, Jon Snow'un dizide nasıl sona erdiğinden ve karakteri Daenerys'i öldürdükten sonra ona neler olabileceğinden bahsetti.

    Jon Snow dizisini Haziran ayında, Game of Thrones hayranları merakla "House of the Dragon"ı beklerken duyuruldu. Resmi adı henüz belli olmayan "Snow" kod adlı dizinin "Game of Thrones"un sezon finalini takip edeceği ve Jon Snow'un, Daenerys Targaryen'e (Emilia Clarke) gerekli ihaneti sonucunda sürgün edilmesini anlatacağı biliniyor.

    Hazırlık Aşamasında Olan Tüm "Game of Thrones" Projeleri

    Panelde konuşan Harington, "Jon Snow muhtemelen ucuz atlattığını hissediyordur" dedi, "Game of Thrones finalinde onu o hücrede bulduğumuzda kafasının kesilmesine hazır ve bunu istiyor. İşi bitti. Sur'a gitmesi aslında en büyük hediye ve aynı zamanda en büyük lanet."

    Harington szölerine şöyle devam etti: "Bütün bu geçmişle oraya geri dönmeli ve hayatını Dany'yi nasıl öldürdüğünü düşünerek, Ygritte'in kollarında ölmesini, Olly'yi nasıl astığını düşünerek, tüm bu travmayı düşünerek yaşamalı ve bu ilginç."

    Bu yılın başlarında George R.R. Martin, Jon Snow'un hikayesini yeni bir dizide devam ettirme fikrini Harington'ın bulduğunu açıklamıştı. Blogunda "Evet, bu fikri bize Kit Harrington getirdi,” diye yazan Martin, "Size yazarların/dizi sorumlularının isimlerini söyleyemem, çünkü bunlar henüz açıklanmak üzere onaylanmadı… ama Kit onları da getirdi, kendi ekibi ve müthişler." açıklamasını yapmıştı.

    Bu arada HBO'nun Youtube hesabında "Jon Snow'un Yolculuğu" başlığıyla paylaştığı video, hayranlara dizinin resmi duyurusunun çok yakında yapılacağını düşündürttü. İşte o video:

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top