Hesabım
    Bölüm Sırası Olmayan "Kaleidoscope" Dizisinden İlk Fragman!

    Yeni bir anlatım tarzını deneyen dizinin başrollerinde Giancarlo Esposito ve Tati Gabrielle var.

    Netflix, "Kaleidoscope" adlı yeni dizisiyle izleyicilere yepyeni bir izleme modeli sunuyor. Merkezine bir soygunu alan dizi, bu soygundan önceki 24 yılı ve sonraki 6 ayı kapsayan bir dönemin hikayesini anlatıyor ancak alışılmışın dışında bir yöntemle. Bu dizide bölümler sıralı değil, yani izlemeye istediğiniz bölümden başlayabilir ve istediğiniz bölümle devam edebilirsiniz.

    Tarihteki en büyük soygunu yapmak için imkansız görünen bir işe kalkışan soygun ekibinin hikayesini anlatan sekiz bölümün her biri farklı renklerle kodlandı. Örneğin "Beyaz" kod adlı bölüm soygun gününü anlatırken, "Mavi" ya da "Kırmızı" hikayenin farklı dönemlerini ele alıyor.

    Böylece her izleyici kendi izleme düzenini oluşturabilecek ve karmaşık bir yolsuzluk, açgözlülük, intikam ve ihanet yapbozunun bir parçasını ortaya çıkarırken hikayeye farklı bir bakış açısıyla yaklaşacak.

    Dizinin dikkat çeken bir diğer önemli yanı ise anlatılan hikayenin gerçek olaylardan ilham alması. "Kaleidoscope" ilhamını, Sandy Kasırgası sırasında Manhattan şehir merkezinde yetmiş milyar dolarlık tahvilin kaybolduğu gerçek bir olaydan alıyor. Başrollerini Giancarlo Esposito ve Tati Gabrielle'in üstlendiği dizi 1 Ocak'ta Netflix'te!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top