Hesabım
    Reese Witherspoon'dan Amigo Komedisi Geliyor!

    Reese Witherspoon'dan amigo komedisi Amazon'dan iki sezonluk sipariş aldı

    .

    Bir dizi teklif savaşının ardından, Amazon, Reese Witherspoon'un Hello Sunshine isimli yapım şirketinin yarım saatlik komedi dizisi “All Stars” için doğrudan iki sezonluk sipariş verdi. Witherspoon, dizinin başrolünü ve yürütücü yapımcılığını üstlenecek.

    Dizinin hikayesi; eski bir ponpon kız olan Daytona Beach'in (Witherspoon) İngiltere kıyılarında bir okula giderek, oradakilere amigoluk öğretmesi üzerine şekilleniyor. Reese Witherspoon All Stars ile ilgili şunları söyledi;

    "Uzun zamandır kadınları kendi hikayelerinin kahramanları haline getirmeye yönelik, Hello Sunshine misyonumuzu genç bir nesle taşıyayacak bir proje arıyordum. Bu hikayeyi gördüğümde, bu fikrin tam da bunu yapabileceğini hemen anladım. Birleşik Krallık'taki bir grup genç kadına, bir Amerikan geleneği olan amigoluk sporunu öğretmek için gelen Amerikalı bir kadını izleme fikri beni çok heyecanlandırdı! Gerçekten orijinal bir komedi karakteri yaratmak için zeki, komik ve yetenekli Aline McKenna ile ve bu projeye olan tutkusu benzersiz Amazon ekibiyle bir kez daha çalışmak için sabırsızlanıyorum."

    "Daisy Jones and the Six"ten sonra Hello Sunshine ve Amazon arasındaki ikinci işbirliği olan "All Stars", ilk bölümüyle 3 Mart 2023'te Amazon'da prömiyer yapacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top