Hesabım
    "Young Royals" 3. Sezon Onayını Aldı

    Netflix dizinin 3. sezonuyla final yapacağını da açıkladı.

    Netflix

    Netflix, "Young Royals" hayranlarına bir iyi bir de kötü haber verdi. Sevilen gençlik dizisi 3. sezon onayını aldı ancak bu sezon aynı zamanda dizinin final sezonu olacak.

    2021'de yayınlanan ilk sezon, sınıf ve kültür ayrımı temalarını içeriyordu. Simon (Omar Rudberg) ve Wilhelm'in (Edwin Ryding) durumları, ikisi yakınlaştıkça ve romantik bir ilişkinin iniş çıkışlarıyla birlikte hayatla mücadele ederken tam olarak açıklık kazandı. Geçen yıl yayınlanan ikinci sezon ise kalp kırıklığı ve güveni yeniden kazanma temalarına odaklandı.

    İkinci sezon finalinin ardından hayranlar, hem Simon hem de Wilhelm için geleceğin ne olduğunu bilmek istiyorlar: Sonsuza dek mutlu mu olacaklar yoksa gelecekleri bir peri masalı gibi olmayacak mı? Netflix'in Twitter'da paylaştığğı fotoğraf, Simon ve Wilhelm'in el ele tutuştuğunu gösteriyor, bu nedenle hayranlar, en sevdikleri çiftin mutluluğunu umut edebilirler. Ancak paylaşımda "Simon + Wilhelm sonsuza kadar mı?" denilerek şüphe tohumları da ekilmiş.

    Seçkinler için bir okul olan hayali yatılı okul Hillerska'da geçen bir İsveç draması olan "Young Royals", olumlu LGBTQ+ ilişki temsilinin parlak bir örneği olduğu ifadeleriyle çok olumlu yorumlarla karşılanmıştı. Dizinin final sezonunun ne zaman yayınlanacağı henüz belli değil.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top