Hesabım
    "The Umbrella Academy"den Hayranları Üzen Haber Geldi

    Dizinin final sezonuyla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı.

    Netflix

    Bu yılın Ağustos ayında, Netflix'in sevilen çizgi roman uyarlaması "The Umbrella Academy"nin dördüncü sezon onayını aldığı ancak bu sezonun aynı zamanda final sezonu olacağı duyuruldu. O zamandan beri yeni sezon hakkında çok fazla ayrıntı paylaşılmadı. Yalnızca dizinin baş yapımcısı Steve Blackman, ilk bölümün adının "İstediğini Elde Etmenin Dayanılmaz Trajedisi" olduğunu gösteren bir senaryo kapağı fotoğrafı paylaşmıştı.

    Geçtiğimiz haftalarda, İlk üç sezonu on bölümden oluşan dizinin final sezonunun yalnızca 6 bölümden oluşacağına dair bir söylenti çıkmıştı. Hayranlar Netflix'ten resmi bir açıklama beklerken, Blackman bu haberi doğruladı. Twitter'da kendisine bu soru yöneltildiğinde Blackman "Doğru. Ama onları seveceksiniz" dedi.

    Hayranlar haberlere yanıt olarak bölümlerin daha uzun olmasını istedi. Netflix'in çalışma süresi konusunda herhangi bir kısıtlaması olmadığı ve birçok dizinin uzun bölümleri olduğu için bu oldukça mümkün görünüyor ancak bu konuda herhangi bir açıklama yapılmadı. Final sezonunun altı bölümünün uzunluğu şu anda bilinmiyor.

    "The Umbrella Academy" ilk olarak 2019'da yayınlandı ve süper güçlü, evlat edinilmiş kardeşlerden oluşan oldukça işlevsiz bir aileyi izleyicilere tanıttı. Üçüncü sezonun sonunda, grup esasen evreni sıfırladı ve güçleri olmasa da modern günümüze geri döndü.

    Yeni sezonda, kadro üyeleri Elliot Page, Tom Hopper, David Castañeda, Emmy Raver-Lampman, Robert Sheehan, Aidan Gallagher, Justin H. Min ve Colm Feore'nin geri dönmesi bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top