Hesabım
    Disney+ 2023: Loki, Secret Invasion, Ahsoka, Mandalorian...

    Disney+ 2023'te gelecek orijinal projelerini tanıttı.

    Beyazperde

    Disney+'ın 2023 orijinalleri için yayınladığı yeni video, "Loki" dizisinin 2. sezonundan ve live-action yeni Star Wars dizisi "Ahsoka"dan ilk görüntülerin yanı sıra platformun merakla beklenen yeni içeriklerini tanıtıyor.

    Üç yıldan fazla bir süredir aktif olan Disney+, Marvel, Lucasfilm, Pixar ve Disney çatısı altındaki daha fazla stüdyoya içerik yayınlamak için yeni bir yol sağladı. Özellikle Star Wars ve Marvel Sinematik Evreni dizilerinin orijinal içerik listesinin başında yer aldığı 2022 platform için oldukça başarılı bir yıldı.

    2022'nin sonuna yaklaşırken Disney+ abonelerini gelecek yıl neler olacağı konusunda heyecanlandırmak için bir "Disney+ 2023" fragmanı yayınladı. Tom Hiddleston'ın seslendirdiği fragmanda en çok dikkat çeken, hayranların heyecanla beklediği Marvel dizisi Loki'nin 2. sezonuna ait ilk görüntüler oldu. Fragmanda ayrıca Marvel'ın diğer bir dizisi Secret Invasion'dan Samuel L. Jackson ve Emilia Clarke'ın yer aldığı kısa sahneler de yer alıyor.

    Star Wars dizilerinden Mandalorian'ın 3. sezonu ile Rosario Dawson başrollü "Ahsoka" ve "Bad Batch" dizilerinin ilk sezonları da tanıtım videosunda kendisine yer buldu. Ayrıca platformun yeni orijinal filmi "Peter Pan & Wendy" ile Pixar Animasyon Stüdyosu'nun ilk dizisi "Win or Lose" da bu tanıtım videosu ile görücüye çıktı.

    Heyecan uyandıran bu yeni projeleri Disney+'ta izlemek için şimdi abone olun...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top