Hesabım
    “Jack Ryan” 3. Sezonuyla Şimdi Prime Video’da!

    Amazon Prime Video’nun John Krasinski başrollü aksiyon dizisi “Jack Ryan” geri döndü!

    Amazon

    Amazon Prime Video’nun, Tom Clancy tarafından yaratılan karaktere dayanan aksiyon gerilim dizisi “Jack Ryan” 3. sezonuyla şimdi yayında! Yeni sezon, Jack Ryan'ın (John Krasinski) uluslararası bir suç örgütünün peşine düştükten sonra bir kaçak haline gelmesini konu alıyor.

    Macera, gelecek vaat eden CIA analisti Jack Ryan’ın kendisini tehlikeli bir kumarın merkezine sokan bir keşif yaptıktan sonra, tehlikeli bir saha görevine atılmasıyla başlamıştı. İkinci sezonda Jack’in faaliyetleri, Venezuela ormanlarındaki şaibeli bir teslimatı takip ederek gittiği Güney Amerika’da devam etti.

    Vatana ihanetle suçlandığı sezon finalinin ardından gelen 3. sezonda Jack, Rus hükümeti bünyesindeki bir hainin, Sovyet İmparatorluğu'nu yeniden kurmasına ve 3. Dünya Savaşı'nı başlatmasına engel olmak için Avrupa'nın dört bir köşesinde zamana karşı yarışacak. Bu sezon izleyicileri Jack’in macerasının sonuna bir adım daha yaklaştıracak, çünkü dizi 4. sezonuyla final yapmaya hazırlanıyor.

    3. sezonda John Krasinski’nin yanı sıra, James Greer rolüyle Wendell Pierce ve Mike November rolüyle Michael Kelly de geri döndü. Bu sezonda ayrıca Nina Hoss ve Betty Gabriel da kadroya katıldı.

    “Jack Ryan” 3. sezonu Amazon Prime Video’da izlemek için tıklayın…

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top