Hesabım
    "That ’90s Show"dan İlk Fragman!

    "That '70s Show" eğlencesi yeni kadro ve tanıdık isimlerle devam edecek...

    Netflix, FOX'un uzun soluklu sitcomu "That '70s Show"un devamı niteliğindeki "That '90s Show"un fragmanını yayınladı.

    1995 yılında geçen dizide, "That '70s Show"un oyuncuları Kurtwood Smith ve Debra Jo Rupp, Red Forman ve Kitty Forman olarak rollerine geri dönüyorlar. Orijinal yıldızlar Topher Grace, Mila Kunis, Ashton Kutcher, Laura Prepon ve Wilmer Valderrama da konuk oyuncu olarak yer alıyorlar.

    Yeni bir jenerasyonla eğlenceyi devam ettirmeyi hedefleyen dizide Leia Forman (Callie Haverda), büyükanne ve büyükbabası Red ve Kitty'yi ziyaret etmek için Point Place'e geldiğinde, enerjik ve asi Gwen (Ashley Aufderheide) ile tanışır.

    Gwen'in sevimli kardeşi Nate (Maxwell Donovan), zeki kız arkadaşı Nikki (Sam Morelos), alaycı ve anlayışlı Ozzie (Reyn Doi) ve büyüleyici Jay (Mace Coronel) dahil olmak üzere arkadaşlarının yardımıyla Leia, orada da maceralar yaşanabileceğini fark eder, tıpkı yıllar önce anne ve babasının yaşadığı gibi.

    Leia, kendini yeniden keşfetmenin heyecanıyla, ailesini yaz boyunca orada kalmasına izin vermeye ikna eder. Yine gençlerle dolu bir bodrum katıyla Kitty Forman evinin artık yeni bir nesle ev sahipliği yapmasından memnundur. Gregg Mettler, Bonnie Turner, Terry Turner ve Lindsey Turner tarafından yaratılan "That '90s Show" 19 Ocak'ta Netflix'te!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top