Hesabım
    "Wednesday" 2. Sezonda Neler Olacak?

    Dizinin yaratıcıları 2. sezon planlarını açıkladı.

    Netflix

    Netflix’in “Wednesday” dizisinin ikinci sezonuna henüz resmi olarak onay verilmedi ancak dizinin elde ettiği başarı göz önüne alındığında bu yeni “The Addams Family” hikayesinin devam edeceği kesin gibi görünüyor.

    Jenna Ortega liderliğindeki dizi, ilk 28 günlük izlenme süresinde toplam 1,2 milyar saat izlenmeye ulaşarak, "Stranger Things" 4. Sezon ve "Squid Game"in ardından platformun 1 milyar saati aşan üçüncü Netflix dizisi oldu.

    Ailenin tuhaf kızı Wednesday Addams'ın etrafında şekillenen ve onun Nevermore Akademisi'nde geçirdiği günlerle büyüme hikayesini anlatan ilk sezon, devam sezonunda farklı bir hikayenin anlatılmasına olanak sağlıyor.

    Dizi sorumluları Al Gough ve Miles Millar geçen hafta THR ile gerçekleştirdikleri röportajda, dizinin bundan sonra nereye gidebileceği hakkında konuştular. İkili, planlarının Wednesday'in özellikle annesi Morticia (Catherine Zeta-Jones) ve arkadaşı Enid (Emma Myers) ile olan ilişkilerine odaklanmak olduğunu belirttiler.

    Gough "İleriye dönük tüm bu ilişkileri bir şekilde keşfetmek ve karmaşık hale getirmek istiyoruz. Ayrıldıklarında okul kapalıydı, bu da bize ikinci sezon için daha fazla olasılık verdi ve bu, keşfetmekten heyecan duyduğumuz bir şey." dedi. Ayrıca Wednesday ile Enid'in arkadaşlığının izleyiciye gerçekten geçmesi karşısında memnuniyet duyduğunu belirtti.

    Yaratıcı ikili, Wednesday'in arkadaşlık havuzuna nihayet adım atmasının ilk sezonun en önemli olayı olduğunu, 2. sezonda bunun karaktere getirdiklerini inceleyeceklerini belirttiler. Dizinin yaratıcıları, Wednesday ve Enid'in romantik bir ilişkiye girebileceği yönündeki hayran spekülasyonlarına da değindi. Millar, hiçbir şeyin masadan kalkmadığını, ancak "kız kardeşlik" meselesinin dizinin temeli olduğunu ve ikilinin cinselliğini yalnızca hikayede doğal olarak gelişirse keşfedeceklerini söyledi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top