Hesabım
    "Iron Fist" Aktörü Marvel Sinematik Evreni'ne Katılmak İstiyor

    "Daredevil" geri dönüyor, peki ya diğerleri?

    Marvel Studios

    Marvel'ın Netflix dizilerinden "Daredevil", başroldeki Charlie Cox'u koruyarak Disney+'ta devam edecek. Peki ya diğer Marvel/Netflix kahramanları?

    Marvel Stüdyoları'nın Netflix ile olan iş birliği "Daredevil" ile başlamış, sonrasında "Jessica Jones", "Luke Cage" ve "Iron Fist" dizileri gelmişti. Bu kahramanlar "The Defenders" dizisiyle bir araya gelirken, "Punisher" da kendi solo dizisine kavuşmuştu. Charlie Cox'lu "Daredevil"in geri dönmesi konusunda hayranlar çok istekliydi ve Marvel bu istekleri duydu. Diğer karakterler hakkındayse herhangi bir gelecek planı yok, en azından şimdilik.

    "Iron Fist" bu dizilerin içinde eleştirel anlamda en az beğenilen diziydi ancak anlatılan olaylar doğrudan "The Defenders"a bağlandığı için kilit bir görev üstleniyordu. 2. sezon ilk sezona kıyasla daha çok beğenildi ve bir nevi kendini akladı ancak, Disney'in kendi yayın platformu Disney+'ı açmasıyla iptal edilen "Iron Fist" Marvel/Netflix dizileri arasına katıldı.

    Dizide başrolü üstlenerek Iron Fist/Danny Rand karakterine hayat veren Finn Jones, "Geekspace" adlı podcast programına katıldı ve rolü oynamaya devam etmek, Marvel Sinematik Evreni'ne katılmak için can attığını açıkladı:

    "Bir şans daha olmasını çok isterim. Danny Rand'ı derinden önemsiyorum, o karaktere inanıyorum, bence yapılacak çok iş var. Mazlumla ilgili bir şey var, biliyor musun? Mazlum anlatımını seviyorum. Birinin yanıldığını kanıtlama yeteneğini seviyorum ve tüm o o*** çocuklarının yanıldığını kanıtlamak istiyorum. Bunun içimde olduğunu biliyorum, hayranların istediği Danny Rand performansını verebileceğimi biliyorum ve bu mümkün."

    Aktör geri dönüşünün, anlatısal anlamda olabilecek en yaratıcı şekilde olmasını istediğini belirtirken "Bir 'Heroes for Hire' dizisi görmek harika olurdu" dedi. Marvel çizgi romanlarındaki bu takım Iron Fıst ve Luke Cage/Power Man'den oluşuyor.

    Jones'un, Charlie Cox'un MCU'ya katılması yönündeki yorumları ise şöyle oldu: "Ama Charlie işini geri aldığı için gerçekten ama gerçekten çok mutluyum. Biliyorsunuz, o yine Daredevil olacak. Rol için harika olduğunu düşünüyorum ve o karakteri tekrar ekranda canlandırdığını görmek beni çok heyecanlandırıyor."

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top