Hesabım
    "Şahmaran"dan Yeni Fragman!

    Serenay Sarıkaya başrollü "Şahmaran" 20 Ocak'ta Netflix'te!

    Netflix, başrollerini Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz’in paylaştığı "Şahmaran" dizisinden yeni bir fragman yayınlandı. Merakla beklenen dizi 20 Ocak'ta yayınlanacak.

    Umur Turagay tarafından yönetilen "Şahmaran"da ayrıca Mustafa Uğurlu, Mahir Günşiray, Mert Ramazan Demir, Ebru Özkan, Hakan Karahan, Elif Nur Kerkük, Mehmet Bilge Aslan, Ekin Gökgöz, Nilay Erdönmez, Ayşe Lebriz Berkem ve Ece Ertez gibi başarılı isimler rol alıyor.

    Dizinin senaryosu Pınar Bulut’un imzasını taşıyor. Tutku ve gizemle harmanlanmış bu efsanevi hikâyenin yapımını TIMS & B Productions, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar üstleniyor.

    "Şahmaran"ın konusu kısaca şöyle: Şahsu, annesini kaybettikten sonra büyük babasıyla yüzleşmek için Adana’ya gider ancak burada kendisini "Mar" adı verilen sıra dışı bir topluluğun ortasında bulur. Şahmaran efsanesine inanan Mar ırkı seçilen kızın Şahsu olduğunu düşünmektedir. Ve onun gelişiyle tarihi kehanetin gerçekleşmesini beklemektedirler. Her şeyden habersiz olan Şahsu ise Mar topluluğunun yol göstericisi Maran ile aralarındaki çekime karşı koyamaz ve ona âşık olur. Şahsu, onu bekleyen bu tehlikeli yolda hem kendini hem de aşkın gücünü keşfedecektir.

    "Şahmaran" 20 Ocak'ta Netflix'te!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top