Hesabım
    "Wednesday" 2. Sezonda Netflix'ten Ayrılabilir!

    Dizinin Amazon Prime Video'ya geçme ihtimali gündemde...

    Netflix

    Netflix, yeni hit dizisi "Wednesday"i kaybetme riskiyle karşı karşıya. Kasım yayında yayınlanan dizi, ilk haftasında en çok izlenen dizi olarak rekor kırmış, ardından da izlenme oranlarını arttırarak Netflix'in en çok izlenen 2. dizisi haline gelmişti.

    Tim Burton'ın yönettiği dizi, özellikle Jenna Ortega'nın performansıyla büyük beğeni topladı. Hayranlar heyecanla ikinci sezonun resmen duyurulmasını bekliyor. Büyük başarısı göz önüne alındığında "Wednesday"in ikinci sezonunun geleceğine kesin gözüyle bakılıyor ancak şimdi, asıl önemli soru "ne zaman" değil "nerede" gibi duruyor.

    Netflix'in "Wednesday"i elinde tutmaya istekli olduğunu tahmin etmek zor değil, ancak dizinin bir Metro-Goldwyn-Mayer (MGM) yapımı olması,hit dizinin Netflix'teki geleceğini riske atıyor. Deadline tarafından bildirildiği üzere, Amazon ve MGM 8,5 milyar dolarlık bir birleşme anlaşmasını tamamladı. Bu anlaşmaya göre, "Wednesday"in hakları da Amazon'un dijital yayın servisi Prime Video'ya gidebilir. Yani dizi ikinci sezonuna Netflix yerine Prime Video'da devam edebilir.

    Diğer yandan Netflix hali hazırda kendi markasıyla çıkmış bir diziyi elinde tutmak için Amazon'la yeni bir anlaşma yoluna da gidebilir. Bu konuda, Amazon yetkililerinin, tüm MGM içeriklerini Prime Video'ya özel hale getirmemek konusundaki ifadesini de unutmamak gerekli. Şimdilik hiçbir şey kesin olmamakla birlikte, dizi yolculuğuna hangi platformda devam ederse etin büyük başarısını sürdürecek gibi görünüyor. "Wednesday" hakkındaki tüm gelişmelerden haberdar olmak için bizi takipte kalın!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top