Hesabım
    "Hunters" 2. Sezon Fragmanı: Al Pacino Nazi Avına Devam Ediyor!

    Dizi, 2. sezonuyla final yapacak.

    Amazon Studios, 13 Ocak 2023'te ikinci ve final sezonuyla Prime Video'ya geri dönecek olan "Hunters"ın fragmanını yayınladı.

    Dizinin ilk sezonu, 1977 yılında New York'ta yaşayan ve çok sayıda kaçak Nazi subayının Amerika Birleşik Devletleri'nde bir Dördüncü Reich yaratmak için komplo kurduğunu keşfeden çeşitli Nazi avcılarını takip etti. Dizi, Al Pacino'nun Altın Küre adaylığı kazanmasıyla oldukça sağlam, ancak harika olmayan eleştiriler aldı.

    Yeni sezon, Avcıların Avrupa'daki maceralarının bir kaza nedeniyle rayından çıkarmasıyla başlıyor. Bu nedenle Avcılar, Güney Amerika'da saklanan Adolf Hitler'in peşine düşmek için yeniden bir araya gelmek zorundalar.

    İlk sezonda oldukça önemli bir rolü olan Al Pacino, bu sezonda biraz daha kenarda olacak. Dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Logan Lerman, Dylan Baker, Jerrika Hinton, Lena Olin, Josh Radnor, Tiffany Boone, Carol Kane, Louis Ozawa, Kate Mulvany ve Greg Austin yer alıyor. Bu sezonda kadroya, Adolf Hitler'i canlandırmak üzere Udo Kier ve azılı bir Nazi avcısı olan Chava karakterine hayat vermek üzere Jennifer Jason Leigh katılıyor.

    Sekiz bölümlük ikinci sezonun tamamı 13 Ocak'ta Prime Video'da!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top