Hesabım
    Nicole Kidman, Taylor Sheridan'ın Yeni CIA Dizisinde Başrolde!

    "Yellowstone" yaratıcısı Sheridan ile Paramount+'ın işbirliği devam ediyor.

    .

    Nicole Kidman, "Yellowstone"un yaratıcısı Taylor Sheridan'ın yeni CIA dizisi "Lioness",n kadrosuna katıldı.

    Sheridan'ın Paramount Network dizisi Yellowstone, çekici ve başarılı dramasıyla ün kazandı. Kevin Costner'ın başrolde olduğu dizi, televizyonda ve internet üzerinden yayınlanmaya başladığından beri, Sheridan, Yellowstone spinoff'ları "1883" ve "1923" Sylvester Stallone başrollü mafya draması "Tulsa King" ve Jeremy Renner başrollü "Mayor of Kingstown" da dahil olmak üzere bir sürü başarılı projeye imza attı.

    Sheridan ve Paramount+, şimdilerde CIA odaklı yeni bir dizinin hazırlığını yapıyor ve dizi, her zamanki Sheridan dizileri tarzında başrol için büyük bir yıldız buldu. Deadline'ın haberine göre, Nicole Kidman, başlangıçta yürütücü yapımcı olarak dahil olduğu projenin başrolünü üstlenecek. Dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca, şu anda gişe rekorları kıran "Avatar 2" ile Pandora'ya dönen Zoe Saldaña ve "Locke & Key" dizisinden Laysla De Oliveira yer alıyor.

    De Oliveira dizide, CIA'in özel Lioness Etkileşim Ekibine katılan ve bir terörist grupla bağları olan bir milyarderin kızıyla (Stephanie Nur) arkadaş olmakla görevlendirilen, ham ama tutkulu genç denizci Cruz Manuelos'u canlandırıyor. Zoe Saldaña, görevi tamamı kadınlardan oluşan bu gizli ajan ekibini eğitmek olan Lioness programının istasyon şefi Joe karakterine hayat veriyor. Kidman ise CIA süpervizörü Kaitlyn Meade olarak kadroya katılıyor. Dizinin yayın tarihi henüz belli değil.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top